Faginnredning

Spesialinnredning. Solid utført

Spesialinnredning er lurt og lønnsomt. Fra store næringsbygg til private hjem – vi leverer varige løsninger som utnytter plassen, harmonerer med interiøret og møter kundens behov.

Faginnredning er en solid samarbeidspartner for næringskunder. Vi er i nærheten gjennom hele prosessen – fra prosjektering og tegning til produksjon og montering. Slik kan vi effektivt justere, supplere og endre underveis, i dialog med byggherre og arkitekt.

Faginnredning leverer kortreist kvalitetsinnredning til privatkunder. Vi gir råd om hvilke løsninger som passer deres bruk. Vi kommer hjem til kundene og tar mål av rommet dersom de ønsker det. Innredningen utformes, leveres og monteres – i tett dialog med kunden.

Faginnredning er den eneste autoriserte Corian-produsenten i fylket. Corian kan bearbeides, skjøtes og formes etter ønske. Materialet har enestående holdbarhet og er enkelt å vedlikeholde.

Bildene er hentet fra prosjekter vi har jobbet med. Øverst på siden er Sparebanken Vest sitt nye bygg tegnet av Arkitektgruppen Cubus / MIR. Resepsjonsdisken er laget på oppdrag for Statoil.