Faginnredning

Kjøkken

VARIGE LØSNINGER
VESTNORSK KVALITET

Stor småbarnsfamilie eller singel hobbykokk?

Faginnredning utformer spesialtilpasset kjøkkeninnredning etter dine behov. Hos oss får du det du vil ha – fra stødige skap som utnytter rommet maksimalt, til de smarte detaljene som gjør hverdagen enklere for deg. Spesialinnredning lønner seg med tiden. Kjøkkenet utformes i harmoni med resten av hjemmet, og der er ingen begrensninger på størrelse, overflater eller utførelse. Faginnredning er en fullskala hvitevareforhandler og sørger for sømløs integrering av disse i kjøkkenet ditt.

bli inspirert

Kjøkkenmodellene våre tilpasses din smak.

Du får modellen du liker i den fargen eller det treslaget du ønsker deg. Videre kan du velge fra et stort utvalg av benkeplater, håndtak, vasker, blandebatteri og hvitevarer. Moderne eller tradisjonelt, betong eller furu, matt eller glanset, hjemme eller på hytten – vi hjelper deg å velge varige løsninger.

Tilpasset benkeplate

Hver kjøkkenmodell kan tilpasses med benkeplater i et bredt utvalg av materialer og farger. Vi kan levere ekslusiv corian, stein og komposittmaterialer, heltrebenkeplater i ulike tresorter og forskjellinge laminerte plater. Du kan finne akkurat det uttrykket du vil ha.

Håndtak som kler innredningen

Vi fører et stort utvalg av håndtak. Hver kjøkkenmodell kan tilpasses med håndtak som kler innredningen. Mye av utvalget kan sees på Nibu.no

Vasker og blandebatteri i riktig stil

Velg blant et stort utvalg av vasker og blandebatteri, som står i stil med innredningen. Mye av utvalget kan sees på Nibu.no

Integrerte hvitevarer

Vi forhandler kjente merkevarer til gode priser, og sørger for sømløs integrering av hvitevarene.

Fra rådgiving til montering

Faginnredning gir deg råd om hvilke løsninger som passer din bruk, og kan vise til referanser på tidligere utførte arbeider. Ingen spørsmål er for små og ingen ønsker for store. Vi kommer hjem til deg og tar mål av rommet dersom du ønsker det. Innredningen utformes, leveres og monteres med hvitevarer – i tett dialog med deg.

Se også