Faginnredning

Om oss

UTFORMER FRAMTIDEN.
INNREDER HVERDAGEN

om Faginnredning

Kortreist kvalitetsinnredning.

Faginnredning utformer spesialinnredning for næringsbygg og privatkunder. Vi innreder hverdagen med varige løsninger i vestnorsk kvalitet. Faginnredning er en solid samarbeidspartner for arkitekter, entreprenører og privatkunder. Vi har over 20 ansatte med høy fagkunnskap og en bærekraftig produksjon. Fra prosjektering til montering – vi har stor kapasitet og effektive prosesser. Faginnredning leverer kortreist kvalitetsinnredning. Hordaland er hovedmarkedet vårt og vi er den eneste autoriserte Corian-produsenten i fylket.

menneskene

vi som jobber i Faginnredning

sertifiseringer

Sertifiseringer og godkjenninger

Faginnredning er godkjent lærebedrift, medlem av StartBANK og autorisert forhandler av Corian.

HMS, miljø og bærekraft

Faginnredning tar sikte på å være en grønn bedrift i alle ledd. Fra gjenvinnbare materialer og produksjon til oppvarming av lokaler, håndtering av avfall og logistikk – vi skal være bærekraftige. Faginnredning skal være en trygg arbeidsplass. Vi har solide rutiner for HMS og jobber for at alle ansatte skal trives på arbeidsplassen.

Tall og historikk

Faginnredning har 25 ansatte. Vi omsetter for over 30 millioner kroner. Fabrikklokalene måler 3000 kvadratmeter.
Fabrikken er lokalisert 45 minutter fra Bergen, i Samnanger kommune.


Vår historie
Faginnredning har røtter i Os kommune og historien strekker seg helt tilbake til 1800-tallet. Bedriften flyttet til Rolvsvåg i Samnanger kommune i 1987. Da het bedriften Hægland Interiørfabrikk. I 2007 skiftet bedriften navn til Faginnredning og i 2012 skiftet fabrikken eier. I dag er Faginnredning en etablert leverandør av kortreist kvalitetsinnredning.

Stor leveranse til Jonsvollskvartalet

Vi gratulerer Sparebanken Vest med nytt bygg. Faginnredning har levert store deler av den spesialbyggete innredningen. Bygget er tegnet av Arkitektgruppen Cubus, illustrasjon: MIR

Nye nettsider

Vi har fått nye nettsider. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva som fungerer og hva som ikke fungerer.