Faginnredning

Sykehus og helse

Funksjonelle og varige løsninger

Faginnredning leverer funksjonelle og varige løsninger for sykehus og helseinstitusjoner.

Innredningen skal tåle høy slitasje, være sikker i bruk og enkel å renholde. Samtidig skal innredningen møte mennesker som har særlige behov for å bli tatt vare på. Faginnredning bidrar til å utforme hyggelige møterom og pasientmottak.


hva vi kan levere

Fenderløsning for korridorer

Sykehusvegger er stadig utsatt for slitasje fra senger og annet utstyr. Faginnredning har utviklet en unik løsning som kombinerer godt design med brukervennlighet. Slette plater på veggen med ekstruderte aluminiumsprofiler er enkle å holde rene og kan lett byttes ut.

Medisinhyller og medisinskap
Smarte løsninger

Stødige skap og smart hylleinnredning gjør arbeidshverdagen mer funksjonell for de ansatte. Faginnredning leverer ulike løsninger i stål, med skråstilte hyller og gjennomsiktig forkantlist. Skapene er enkle å henge opp og enkle å flytte på etter behov.

Laboratorieinnredning
Enkelt vedlikehold

I laboratoriet stilles det store krav til sikkerhet og slitasje. Vi spesialtilpasser innredningen etter funksjon, fra avfallsluker i benk til kjemikalieresistente overflater. Faginnredning leverer glatte og rene flater i Corian.

Skapinnredning
Skjult oppbevaring

Gode løsninger for oppbevaring bidrar til en ryddig arbeidshverdag. Fra lager og kjøkken til de ansattes garderobe – Faginnredning spesialtilpasser skap for hele bygget. Disse har høy slitasjestyrke og varig kvalitet.

Resepsjonsløsninger
Ditt førsteinntrykk

Resepsjonen må være funksjonell, tåle slitasje og virke imøtekommende. Her møtes helsepersonell og mennesker for første gang. Faginnredning leverer løsninger både for en tradisjonell og åpen møteresepsjon, og for en lukket resepsjon med glassdør og skyveluker.